Docenten

Jody van Ooijen

Jody van Ooijen

Docent Drums (ma/di/wo)

Jody van Ooijen startte met drummen op 4 jarige leeftijd. Met de paplepel ingegoten, want vader en opa waren/zijn ook drummers.

Jody heeft op het Conservatorium gestudeerd in Utrecht waar hij drums studeerde op de Jazz/Pop afdeling. Hier heeft hij les gehad van o.a. Joost Kesselaar en Andre Groen. Verder heeft hij masterclasses gehad bij o.a. Han Bennink, Billy Martin, Ton Dijkman, Arnold van Dongen.

Jody Speelde de afgelopen jaren met o.a. Qeaux Qeaux Joans, Dede Priest, The Shiner Twins, Coup de Grace, The Strikes, Duke Robillard, Alex Schultz, Monster Mike Welch, Mitch Kashmar, Guitar Ray, Hook Herrera, Mike Morgan, Scott McKeon, Memo Gonzalez, Enrico Crivalero, James Harman, Gene Taylor, Oscar Benton, Sugaray Rayford, Kirk Fletcher, Debby Lee, Matt Schofield, Brian Templeton en vele anderen.

Mees Thijssen

Mees Thijssen

Docent Drums (do en za)

Mees Thijssen begon al op vroeg bij jeugd van slagwerkgroep en is later achter het drumstel gekropen die hij niet meer los heeft gelaten.

Dit jaar is hij cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium van Tilburg waar hij studeerde voor docent muziek. Hier is hij zijn muzikaliteit breder gaan ontwikkelen en speelt hij inmiddels ook gitaar en piano. Hij heeft hier les gehad van o.a. René Creemers en Hans van Oosterhout.

Mees speelt al jaren in verschillende bandjes en dat blijft hij doen, want hij gaat volgend jaar met een nieuw ‘Toto Tribute’ project van start.